MENIU

Raluca Turcan: „Anul școlar va începe cu bine doar dacă ne implicăm cu toții”

raluca turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a reiterat pe Facebook sprijinul acordat de Guvernul României autorităților locale în problema debutului de an școlar. Lidera PNL a vorbit de investiții de 175 de milioane, care vor fi materializate în tablete, containere și echipamente medicale.

Raluca Turcan: „Guvernul PNL a investit o sumă record pentru acest început de an școlar: 175 de milioane de euro. Am pus la dispoziția autorităților locale acești bani pentru achiziția de tablete, echipamente medicale și containere sanitare, astfel încât școlile să poată fi deschise în siguranță, acolo unde situația epidemiologică o permite.

Reamintesc părinților și elevilor că decizia de începere a cursurilor într-unul dintre cele trei scenarii stabilite: verde (față în față), galben (hibrid) și roșu (online) a fost luată după o analiză a evoluției epidemiologice, în fiecare comunitate, astfel încât să nu ne punem în pericol sănătatea!

Anul școlar va începe cu bine doar dacă ne implicăm cu toții – Guvern, autorități locale, părinți, profesori – să facem procesul educațional sigur pentru copii.”

 

Mai multe articole despre:
Turcan