MENIU

Radu Banciu: ”Şpăgarul numărul 1” îi pune în umbră pe Udrea, Vanghelie şi greii ridicaţi de DNA

<p>RADU BANCIU</p>

Realizatorul TV Radu Banciu a vorbit despre cazul lui Darius Vâlcov, afirmând că fostul ministru a devenit primul ”șpăgar” al societății românești şi îi lasă în umbră pe alţi grei din politică traşi pe margine de DNA.

"În momentul de față, Darius Vâlcov este șpăgarul numărul unu al societății românești. Au rămas în urmă, pălesc în momentul ăsta Hrebenciuc, Elena Udrea sau Marian Vanghelie, alți trei grei care au fost decapitați, practic, din politică. Vâlcov, într-adevăr, cu kilogramele lui de aur... că asta am mai aflat acum că ar fi luat la nuntă un kilogram de aur, adică vreo 50.000 de euro. Zeci, sute de kilograme de aur, dar atât declarase el", a comentat Radu Banciu.

"S-ar putea să existe opere de artă de mare valoare în cimitirul din Slatina. Omul a ascuns acolo mai multe lucruri decât am crede noi. Bun, în orice caz subiectul Darius Vâlcov, care altfel ar fi fost un anonim. Nu îl cunoștea nimeni pe stradă, nu știa nimeni în străinătate cine e, oricât ar fi fost el de ministru de Finanțe tot zero barat era din punct de vedere politic. Dar măcar acum este cineva", a mai spus Banciu. Mai multe pe B1.ro.

Mai multe articole despre:
Darius Vâlcov Radu Banciu