MENIU

Radu Banciu, reacţie INCREDIBILĂ la adresa lui Dan Voiculescu

Toată țara știe că Dan Voiculescu este vinovat, a afirmat jurnalistul Radu Banciu în emisiunea de luni seara, în contextul în care cererea patronului Intact de anulare a pedepsei de 10 ani de închisoare va fi rediscutată marți de către Curtea de Apel Bucureşti.

"Nimeni nu discută despre nevinovăția lui Dan Voiculescu, pentru că toată țara știe că Dan Voiculescu este vinovat. Cum toată țara știe acest lucru și despre Adrian Năstase. Voiculescu avea sute de firme și plimba banii și intermediarii dintr-o parte în alta. Știu că îi e greu justiției să intre pe firul respectiv. Aproape toți marii condamnați ai României, deși au fost condamnați pe drept, dosarele lor se agață de fapt de un fir de ață. Dar nu poți să ai prezumția de nevinovăție când e clar că tu ești vinovat", a afirmat Radu Banciu, potrivit b1.ro.

"Evident că un om care a făcut atâta avere într-o țară putredă de corupție nu poate să fie un om curat", a concluzionat Banciu.

Marţi, Curtea de Apel Bucureşti a decis că Dan Voiculescu rămâne în arest să-și ispășească cei zece ani cu executare, primiți în dosarul ICA.

Mai multe articole despre:
Voiculescu banciu