MENIU

Puya, reacție după "scandalul antimască" din magazin

Dragoș Gărdescu "Puya"

Rapperul Puya a reacționat după ce în presă a apărut informația că a fost implicat într-un incident, pentru că ar fi intrat fără mască într-un magazin. Încercând să fie ironic, artistul a prezentat o relatare exagerată a evenimentului, mult diferită față de informația originală care a apărut în presă.

"A tot apărut în presă o informatie despre mine cum ca as fi facut scandal intr-un magazin in timp ce imi cumparam o bere la cutie si nu aveam masca. Beau bere la cutie? Da...
 
Posibil in graba sa imi mai uit masca in masina? Da, posibil. Dar de aici sa spui ca m-a luat cu politia de acolo dupa un scandal monstru fara sa dai macar o imagine de la asa mare balamuc mi se pare o exagerare. Ce echipaj de politie a venit? Astea se inregistreaza undeva, nu?" a scris Puya.
 
În știrea inițială legată de incident nu se pomenea despre o intervenție a poliției sau despre un scandal monstru, ba chiar se preciza că artistul a fost scos din supermarket  "fără să opună rezistență și fără să provoace vreun incident".
 
 
 
 
Mai multe articole despre:
puya la familia puya antimasca puya antivaccin