MENIU

Putin și-a făcut icoane și le-a trimis soldaților pe front. Reacția unui militar rus la primirea pachetului

Foto: Telegram

Deputații partidului Rusia Unită au trimis icoane ale președintelui rus Vladimir Putin militarilor mobilizați din Perm în zona de luptă, cu ocazia sărbătorilor de Paște. Un soldat care se află acum în sectorul Zaporizhzhia a împărtășit povestea pe canalul de Telegram Perm 36,6. 

„La început, ne-am bucurat că cineva și-a adus aminte de noi, mai ales cu vacanța înainte, dar după cum s-a dovedit, nu a avut nicio legătură cu vacanța. Oricât de patriot sunt eu, asta este complet ridicol”, scrie postarea de pe Telegram.

În videoclip, un bărbat în uniformă militară deschide o cutie de carton cu sigla Rusia Unită deasupra. „Înregistrezi?” el intreaba. „Să vedem ce au pentru noi de data aceasta. Pahare de plastic, apă sfințită, cereale... Spre sfârșitul videoclipului, soldatul se pregătește să desfacă punga pe care scrie ‘Pentru rugăciune.”  Înăuntru, se află portretul lui Putin, stilizat ca o icoană ortodoxă rusă. „Oh, la naiba. Opreste-l," se mai aude pe videoclip, înainte de a se încheia.

”Recent, am scris că mobilizaților li s-au dat „lumânări de protecție” care trebuie aprinse în luptă. Apoi, se presupune că niciun glonț nu va fi groaznic,” mai scrie administratorul canalului Perm 36,6.

În anul 2020, s-a răspândit pe internet vestea că icoane cu imaginea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, erau comercializate pe unul dintre aeroporturile din Sankt Petersburg.

Mai multe articole despre:
rusia razboi ucraina vladimir putin icoane soldati