MENIU

Pune aceste două ingrediente în apa din cadă și toxinele vor fi atrase în afara corpului

Stresul este o mare problemă a secolului nostru și nimic nu pare să funcționeze cu adevărat pentru a te destresa după o săptămână grea la birou. Din fericire pentru tine, am găsit o soluție chiar și pentru cei care au lăsat stresul să se adune: o baie detoxifiantă cu săruri. În plus, are și numeroase beneficii asupra pielii, după cum vom detalia în cele ce urmează.

Ai nevoie de doar două ingrediente: sare de himalaya și sare epsom; atunci când sunt folosite împreună, efectul lor este aproape magic. Trebuie să știi că „sărurile” epsom sunt, de fapt, un compus de substanțe cu aspect de săruri, fiind bogate în sulfați și magneziu. Folosește câte 2 cești din fiecare ingredient, va fi o cantitate suficientă pentru o baie obișnuită.

Atunci când apa din baie este împogățită cu această combinație de săruri, toxinele pur și simplu sunt atrase afară din corp. Da, este atât de simplu! Magneziul și sulfații sunt minerale deosebit de importante pentru organism, însă sunt dificil de asimilat din alimente, așa că o baie este modalitatea perfectă de a fi asimilate de către organismul tău.

Cât despre sarea de Himalaya, aceasta este un mineral extrem de pur. Popularitatea sa a făcut-o accesibilă ca preț, deși beneficiile sale incredibile asupra organismului ar fi putut fi vândute cu bani grei.

Dintre beneficiile acestei băi speciale, cele mai importante sunt:

-elimină toxinele din organism;

-te face să te simți energizat și reîmprospătat;

-reface nivelul pH-ului din organism;

-are proprietăți antiseptice, astfel că tratează afecțiuni ale pielii, ca eczemele și psoriazisul;

-calmează durerile cauzate de arsuri solare sau de înțepături de insecte;

-relaxează mușchii și te scapă de durerile de articulații;

-ajută la ameliorarea durerilor menstruale;

-îmbunătățește circulația sanguină.

Pentru cele mai bune rezultate, baia ar trebui să dureze minim 40 de minute, dar nu mai mult de o oră.

Atenție! Nu este recomandată persoanelor însărcinate, care suferă de boli cardiovasculare sau celor care au o rană deschisă sau o arsură pe suprafața corpului.

Temperatura ideală este de 370 de grade; dacă nu ai un termometru pentru lichide, potrivește apa în așa fel încât să fie caldă, dar nu fierbinte, este suficient pentru a dizolva sărurile și a le activa. Ai grijă să bei multe lichide înainte și după ce ieși din apă, pentru a fi sigur/ă că te hidratezi suficient.

Citește restul articolului aici