MENIU

Psiholog criminalist, despre efectul crimei de la metrou: „Mimetismul continuă”

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a explicat la REALITATEA TV că mediatizarea crimei de la Metrou nu face decât să dea idei și altora. „Mimetismul continuă”, a declarat specialistul care a precizat că în perioada sărbătorilor oamenii suferă de singurătate. 

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a declarat la REALITATEA TV că după crima de la metrou mimetismul continuă. „Mimetismul continuă. Sunt persoane cu afecțiuni psihice care sunt victime și persoane care sunt agresori. Oamenii suferă de singurătate. Ea ajunsese într-o criză. Prima tentativă nu i-a reușit pentru că prima victimă era sportivă. Doamna aceasta suspectă, trebuia să facă ce avea de gând, până la urmă a găsit pe cineva care a corespuns. Aceasta a doua persoană era și mai vulnerabilă”, a declarat psihologul criminalist. 

Dacă nu reușea, aceasta „ar fi încercat și a treia oară”, precizeazp Liviu Chesnoiu. „Criminalii nu înțeleg ce se întâmplă cu ei. Abia apoi realizează, ea bântuia. Se simte ca un animal hăituit. Mimetismul continuă. Noi nu cenzurăm chestia asta și apare în spațiul public”, a mai spus Chesnoiu. 

Mai multe articole despre:
crimă metrou liviu chesnoiu metrou crimă