MENIU

PSD a stabilit, 3 august e Ziua Z pentru Cotroceni

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat că pe 3 august va fi anunţat candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni seara, la postul RTV, că data congresului PSD în care se va desemna candidatul pe care îl va susţine partidul pentru alegerile prezidenţiale este 3 august, potrivit agerpres.ro.

Anunţul a venit în contextul în care Fifor a fost întrebat dacă este posibil ca noul preşedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, să fie candidatul pentru prezidenţiale. Secretarul general a precizat că numele candidatului va fi făcut public în 3 august, după congresul de desemnare.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat vineri, la Brăila, că pe lista candidaţilor la alegerile prezidenţiale sunt mai multe nume din partid, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, dar şi un candidat independent.

Între numele din partid vehiculate de Dăncilă se numărăr, pe lângă Teodorovici si Fifor, Liviu Pleşoianu,  Şerban Nicolae sau Ecaterina Andronescu.

Mai multe articole despre:
PSD Viorica Dăncilă