MENIU

Moțiunea PSD se va dezbate joi, iar marțea viitoare va fi supusă votului

PSD a depus moțiunea și se uită către alegerile anticipate. Foto/Arhivă

Birourile Perlamente Reunite ale celor două camere ale Parlamentului au stabilit în ședința de marți, 28 septembrie, calendarul pentru dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură depusă de PSD.

 

PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu”.

„Ne așteptăm ca în cel mai scurt timp, așa cum spune Constituția, să fi convocat BPR. Vom propune un program pentru citire și pentru vot astfel încât în cel mai scurt timp acest guvern incompetent să plece acasă”, a afirmat primvicepreședintele PSD Sorin Grindeanu.

”De ce să ne încurcăm în proceduri ca să dăm posibilitatea guvernului Cîțu s-o mai atace încă o dată și încă o dată?! Hai s-o votăm pe cea a PSD. Marcel Ciolacu a avut discuții cu președintele AUR și sperăm că va fi convocat BPR. E treaba lor ce fac, noi am depus o moțiune legală, cu 157 de semnături, haideți să votăm mai repede. Iar acest guvernul să plece acasă. Dincolo de declarații, știu că e congres la USRPLUS, dar au spus că vor vota moțiunea. Dacă moțiunea trece, se intră în etape constituționale, acest guvern trebuie să pelce acasă, iar apoi președintele dacă să cheme partidele la Cotroceni, noi avem o singură soluție: alageri anticipate!”, a declarat Grindeanu.

Mai multe articole despre:
motiune psd motiune cenzura psd sorin grindeanu pnl