MENIU

Proteste pe cea mai sângeroasă șosea din Capitală - Un tânăr de doar 19 ani a murit spulberat de un bolid

Proteste

Peste 40 de oameni au protestat din nou în cartierul Rahova din Capitală după ce tânărul de 19 ani a fost ucis pe trecerea de pietoni. Zeci de persoane au blocat Șoseaua Antiaeriană pentru mai bine de jumătate de oră. Localnicii au trecut în șir indian chiar pe zebra unde a avut loc accidentul mortal. Potrivit anchetatorilor, la volanul mașinii se afla directorul unei clinici medicale private. 

O altă tragedie înfurie bucureștenii care trec zilnic pe trecerile de pietoni de pe Șoseaua Antiaeriană. Lungă de 2 kilometri, strada dreaptă cu două benzi pe sens are doar treceri de pietoni, însă fără niciun semafor sau limitatoare de viteză.

Tânărul de 19 ani a fost aruncat aproape 20 de metri pe asfalt de o mașină care circula cu viteză. La volanul bolidului se afla directorul unei clinici private. Băiatul care a murit era clasa a XII-a și trebuia să dea bacul anul acesta.

Localnicii sunt furioși pe autorități. Își lasă cu inima încleștată copiii pe străzi și stau cu frică până ajung acasă de la școală pentru că nimeni nu ia măsuri pentru trecerile de pietoni de pe Șoseaua Antiaeriană. Aceștia susțin că de câțiva ani au făcut cereri pentru montarea de limitatoare de viteză însă Administrația Străzilor le-a răspuns că nu se poate pentru că pe acolo trec mijloacele de transport în comun. 

Mai multe articole despre:
protest antiaeriana rahova