MENIU

Proteste în întreaga țară. Mii de oameni pe străzi: "Rezistăm, justiția apărăm!"

Mii de oameni au ieșit în stradă în marile orașe din țară. În Sibiu, Iași, Constanța oamenii scandează lozinci anti-PSD și pro justiție. 

La SIBIU, aproximativ 5.000 de persoane au ieșit, duminică seară, în stradă, pentru a-și exprima susținerea față de magistrați. Aceștia s-au adunat în jurul orei 18 în centrul Sibiului, în Piața Mare, de unde au pornit într-un marș prin tot orașul. Prima oprire a fost în fața sediului PSD Sibiu, unde au scandat “PSD, ciuma roșie!”, “Hoții!” și “Guvern de hoți și de mafioți!”. Aceștia au cu ei pancarte prin care își exprimă nemulțumirea față de actuala guvernare și de conducerea Partidului Social-Democrat.

În fața coloanei manifestanților, sibienii au scris pe o pancartă “Să se facă dreptate!”. Ei scandează “Abrogați și plecați!”, “Rezistăm, justiția apărăm!”, “Afară, afară cu PSD din țară!”, “Ole, ole, ole, o dorință sinceră: România liberă!”, “Repetenți și infractori, nu vă vrem conducători!”, “Nu scăpați”, “Să vă fie frică, Ardealul se ridică!”, “Justiție, nu corupție!” și “Cinste lor, cinste lor, cinste magistraților!”, scrie Realitateadesibiu.net.

Sute de ieşeni protestează în Piaţa Unirii împotriva schimbărilor “Legilor Justiţiei”

Aproximativ 500 de persoane protestează în Piaţa Unirii, din Iaşi. Protestatarii au mers în Piaţa Unirii cu steaguri şi vuvuzele. Deseori, soferii care trec prin faţa Pieţei îşi arată solidaritatea cu manifestanţii prin claxoane.

Protest și în PIATRA NEAMȚ faţă de ordonanţa care modifică legile justiţiei. Aproximativ 50 de persoane s-au strâns, în această seară, în centrul orașului în solidaritate cu magistrații. Au scandat  ”Justiție, nu corupție”, ”Hoții”, ”PSD, ciuma roșie” și ”Dragnea la pușcărie”, relatează Realitateadeneamt.net.

Și la CONSTANȚA, sute de oameni au ieșit pe străzi pentru a opri abuzurile asupra justiției pe care guvernarea PSD le face. Oamenii au ieșit la protest, în fața Prefecturii Constanța. S-au adunat sute de persoane, care au plecat în marș pe marile bulevarde.

La PITEȘTI, Protestatarii au strigat: „Justiție, nu corupție!”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, „DNA, să vină să vă ia!”, „PSD, ciuma roșie!”. Printre participanţii la miting se numără şi membri ai PNL, PLUS sau USR. Protestatarii au pancarte cu mesaje prin care susţin independenţa Justiţiei şi cer demisia Guvernului.

Piteștiul protestează pentru abrogarea OUG nr.7/2019! Protestul a început la ora 18.00, în Piata Vasile Milea din municipiu. Piteștenii au mers apoi spre centru, până la Primăria Pitești, scandând mesaje împotriva guvernanților.

Protestatarii au venit în sprijinul magistraţilor care ameninţă că opresc lucrul, nemulţumiţi de noile modificări aduse legilor justiţiei prin OUG 7.


 

 

 



Mai multe articole despre:
justiţie PSD protest Iaşi Sibiu