MENIU

Protest la Cotroceni pentru eliberarea lui Liviu Dragnea. "Dragnea te iubim, noi ca tine nu găsim"

Liviu Dragnea, erou pentru cei care cred în statul paralel
<p>Protest pro-Dragnea</p>
<p>Protest pro-Dragnea</p>
<p>Protest pro-Dragnea</p>
<p>Protest pro-Dragnea</p>

În jur de 50 de oameni protestează, duminică, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitând eliberarea din închisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Protestatarii scandează lozinci antiprezidenţiale, poartă pancarte şi steaguri tricolore, iar înscrisurile care se pot citi pe tricouri sau pe alte materiale sunt următoarele: "Liviu, deţinut politic, libertate"; "Dragnea te iubim, noi ca tine nu găsim"; "Sunt alături de un om care a fost trimis în puşcărie"; "Jos statul paralel".

Unul dintre protestatari, Petruţ Petreschioiu, de profesie inginer, declară că a venit la manifestaţie pentru un om care "merită tot respectul, pentru tot ce a făcut în ţara asta şi pentru oameni".

"Doresc eliberarea lui, e clar că a fost un dosar politic - şi primul şi al doilea - deci e un abuz evident", a afirmat acesta.

Potrivit jandarmilor, protestul este unul spontan, nefiind autorizat de către autorităţi.

În cursul zilei de vineri, un bucureștean s-a agăţat în afara balconului situat la etajul 6 al unui bloc de pe bulevardul Unirii strigând că își va pune capăt zilelor dacă "domnul presedinte Dragnea" nu e eliberat.

Un bucureștean a amenințat că se aruncă de la etajul 6 dacă Dragnea nu e eliberat

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea