MENIU

Prostituatele din Bucureşti şi-au dublat câştigurile de Paşte

Prostituatele din Bucureşti au avut încasări mai mari faţă de o zi obişnuită

De sărbătorile pascale, prostituatele din Bucureşti şi-au dublat sau chiar triplat câştigurile. Asta dacă au vrut să iasă pe stradă. Altele, mai cu frică de Dumnezeu, au preferat să stea acasă, în familie, şi să uite măcar pentru scurt timp de mizeria în care îşi duc traiul. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă de colegii noştri Roxana Ciucă şi Petrică Baboia.

În Capitală, aproape la orice colţ de stradă, indiferent că e zi sau noapte, vezi fete care îşi vând trupul. Majoritatea doar pe câţiva lei. Cele mai multe dintre ele nu au renunţat la prostituţie nici în zilele de Paşte. Iar încasările li s-au dublat, spune Bianca, o tânără care îşi desfăşoară activitatea în apropierea Gării de Nord.

La Piaţa Iancului, am găsit-o pe Ramona. Are 24 de ani şi este dintr-o comună de lângă Bucureşti. Părinţii ştiu că a venit în Capitală la facultate, dar n-a mai dat de mult pe-acolo.

Andreea are 21 de ani şi spera să urmeze o şcoală de asistente medicale în străinătate. Acum tot ce-şi doreşte este să prindă un loc bun de agăţat clienţii.

"Am ţinut post, nu am ieşit la combinaţie, am ţinut post şi nu am ieşit decât acuma şi interviuri nu dau pentru că nu dau la nimeni. Nu ţin cont la bani, că mă distrez, mă îmbrac, mă încalţ, mămânc, îmi trăiesc viaţa dacă şi fac meseria asta".

Adeseori, fetele sunt duse la secţia de poliţie. Sunt amendate, dar apoi îşi văd liniştite de treabă.

Mai multe articole despre:
capitală prostituate Paşte prostituate capitală