MENIU

Propunerea FRESH REFRESH pentru acest weekend magic! Ce ținută să alegeți de Paști

Minivacanta de Paste si 1 Mai reprezinta un prilej excelent de a petrece in compania celor dragi, fie acasa, in familie, fie in restaurante si cluburi aflate Bucuresti, la mare sau la munte.

Daca v-ati facut deja programul pentru aceste zile libere, nu uitati nici de tinuta vestimentara care trebuie sa fie in deplina concordanta atat cu fizionomia dumneavostra, cat si cu locul in care alegeti sa va distrati. 

Costumele din stofa fina de lana, in culori complementare, purtate impreuna cu camasi uni si papioane cu imprimeuri vesele reprezinta o alegere perfecta pentru aceia dintre dumneavostra care si-au facut deja rezervare la restaurat pentru Cina de Inviere. Daca preferati sa petreceti in club alaturi de prieteni, o jacheta tip smoking cu revere in culori diferite, alături de o cămașă sau un tricou cu imprimeuri vivante și o pereche de jeansi pot alcatui tinuta ideala pentru aceasta seara. Nu uitati nici de costumele smart-casual în culori pastelate sau de pantalonii chinos colorati si camasile cu microimprimeuri care se pot purta cu succes in orice moment al zilei.

Produsele din imagini sunt disponibile, in exclusivitate pentru Romania, in magazinele TRENDS by Adina Buzatu si fac parte din colectiile celor 52 de branduri internationale al caror renume sta garantie pentru calitatea exceptionala dar si pentru stilul rafinat.