MENIU

Propunere guvenamentală de ULTIM moment: terasele și cluburile ar putea funcționa doar până la ora 23. Mesajul lui Raed Arafat

raed arafat

Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat a vorbit, la un post de televiziune, despre  purtarea obligatorie a măștii în anumite zone, de protecția individuală in spațiul public, dar și despre posibilitatea închiderii teraselor la ora 23. În această categorie ar putea intra inclusiv localurile din Centrul Vechi al Capitalei.

Raed Arafat: "Este o decizie care se ia la nivelul Comitetului Judetean, dacă sunt zone în care oamenii se plimbă într-o densitate mare, aceasta regulă se aplică. Se impune prin faptul că dacă nu le respecți forțele de ordine publică pot sa te amendeze, să te avertizeze."

Potrivit Comitetului Național pentru Situații de Urgență, se așteaptă publicarea în Monitorul Oficial, probabil în această seară, a unei hotărâri de guvern prin care se modifică unele prevederi legale anterioare și se deschide posibilitatea impunerii de noi restricții pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus.

Mai multe articole despre:
raed arafat-coronavirus