MENIU

Promisiunile Olguței Vasilescu. Când va fi gata noul stadion din Craiova, care este acum în lucru

<p>Lia Olguţa Vasilescu</p>

Până la sfârșitul acestui an, va fi finalizată construcția noului stadion de fotbal care se ridică pe locul fostului „Ion Oblemenco”, promite primarul Olguța Vasilescu.

Ea a mai spus că suprafața de joc va fi gata în luna februarie a anului viitor. 

„Așa cum am anunțat, construcția va fi finalizată la sfârșitul anului, iar suprafața de joc va fi gata în februarie — martie 2017, când va fi făcută și recepția. Nu este nimic schimbat față de ceea ce am anunțat deja. Nu se poate pune gazonul mai repede, având în vedere ca macaralele nu pot fi scoase din mijlocul construcției până la finalizarea ei”, transmite Agerpres, care citează pagina de Facebook a primarului Craiovei.

„Firma a lucrat extraordinar de repede, mai repede decât orice firmă care a lucrat până acum în Craiova și nu ne-a făcut surpriza neplăcută de a avea un stadion după 17 ani de la începerea lucrărilor, așa cum s-a întâmplat cu Polivalenta (n.red.: Sala Polivalentă din Craiova). Cei care se jurau acum trei ani că mințim și eu și Ponta și Dragnea și că nu va fi construit niciun stadion în Craiova acum speră să nu se termine lucrarea la timp, ca să poată scrie măcar că s-a întârziat, de parcă ar conta reputația mea și nu ceea ce rămâne orașului... Restul e can-can”, a precizat Olguța Vasilescu.

Mai multe articole despre:
stadion Craiova Olguţa Vasilescu Ion Oblemenco