MENIU

Proiectul privind interzicerea fumatului, scos de pe ordinea de zi a plenului Camerei

Proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului în spațiile publice a fost scos de pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților, informează Agerpres. 

Proiectul a fost înscris luni pe ordinea de zi, dar, în cursul zilei de marți, a fost scos și retrimis la Comisia de sănătate.

Președintele Comisiei pentru sănătate, Florin Buicu, a declarat miercuri, la Parlament, că motivul scoaterii de pe ordinea de zi a plenului Camerei a acestui proiect este o scrisoare a Consiliului Concurenței care atrage atenția asupra unui amendament în actul normativ care interzice afișarea țigărilor în locurile obligatorii de trecere.

"După întocmirea raportului de către Comisia de sănătate a Camerei Deputaților a venit o adresă din partea Consiliului Concurenței legat de un amendament care interzicea afișarea țigărilor în locurile obligatorii de trecere", a spus președintele Comisiei pentru sănătate.

Întrebat dacă sunt șanse ca proiectul să intre miercuri pe ordinea de zi a plenului, el a spus că "în urma negocierilor care vor avea loc între liderii partidelor politice din Parlament va fi luată o decizie".

Mai multe articole despre:
interzicerea fumatului lege fumat