MENIU

Proiectele tip start-up pot câştiga finanţări de până la o jumătate de milion de euro la ICEEfest

Proiectele tip start-up pot câştiga finanţări de până la o jumătate de milion de euro la ICEEfest

Companiile şi proiectele de tehnologie aflate la început au şansa de a-şi prezenta proiectele pe scena ICEEfest, alături de marile branduri şi companii globale din industria online.

Cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei şi marketingului digital care are loc în regiune revine cu formatul numit “200 seconds of fame”, lansat anul trecut, în care antreprenorii din CEE au şansa să îşi prezinte ideile, pe scurt, în faţă unei audienţe formate din sute de specialişti.

Proiectul continuă anul acesta, însă cu o modificare majoră: cei care vor prezenta pot câştiga finanţări pentru ideile lor, de până la 500.000 euro, graţie parteneriatului încheiat de ICEEfest cu proiectul “Start&Grow”  http://www.startups.ro/startandgrow/ 

Pentru a participa la selecţia proiectelor care vor putea beneficia de această şansă nu trebuie decât să trimiteţi la adresa 200seconds@startups.ro  propunerea de proiect şi câteva slide-uri care să susţină participarea la selecţie.

Proiectele alese de juriul “Start&Grow” vor fi invitate apoi pe scena ICEEfest pentru cele 200 de secunde de faimă care pot să le aducă, ulterior, sute de mii de euro drept finanţare.

ICEEfest – prescurtare de la Interactive Central and Eastern Europe Festival - are şi anul acesta o lista impresionantă de companii care au decis să prezinte la Bucureşti tot ce e nou pentru Europa Centrală şi de Est. Printre numele prezente sunt: Twitter, Skype, Facebook, Yahoo!, Google, Der Spiegel, Forbes, BBC, UpComing, Windows Phone, DigitasLBi, ZOO by Google, AppNexus, Xaxis, LiveRail, Mindshare, Visua.ly, Branderati, Daily Motion, Future Candy, Dynamo şi mulţi alţii.

ICEEfest este organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange. Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a ediţie şi se va desfăşura la Grand Cinema & More din cadrul Băneasa Shopping City, în 12 şi 13 iunie.

Biletele sunt dispobibile la adresa www.iceefest.com