MENIU

Programul lui Andrei Pleșu, dat peste cap de problemele fiului

<p>Andrei Plesu</p>

Scandalul cu trafic de droguri de mare risc, în care fiul Andrei Pleșu, Mihai Pleșu, a fost implicat în weekend, a schimbat programul scriitorului, potrivit Realitatea de Arad.

Andrei Pleșu era unul dintre cele mai mari nume de la Festivalul de Științe Umaniste „Conferințele Dilema Veche" și era așteptat, sâmbătă și duminică, la Arad.

Primăria și Centrul Municipal de Cultură au anunțat, sâmbătă după masă, că „din motive personale cu totul neașteptate, Andrei Pleșu a fost nevoit să contramandeze astăzi, 6 aprilie, participarea sa la Conferințele Dilema veche. Andrei Pleșu și organizatorii Conferințelor își cer scuze admirabilului public arădean pentru eventualul inconvenient cauzat de acest anunț. Programul anunțat al Conferințelor Dilema veche continuă așa cum a fost anunțat, ajustîndu-se în consecința absenței d-lui Andrei Pleșu".

Cu toate că în comunicatul municipalității se confirmă doar absența pentru ziua de sâmbătă, Andrei Pleșu nu nu a ajuns nici duminică la Arad.

Fiul lui Andrei Pleșu, pus sub control judiciar. "Sunt praf, e o nedreptate"

Mihai Pleșu a fost eliberat sâmbătă noaptea după ce judecătorii au decis ca fiul lui Andrei Pleșu să se afle sub măsura controlui judiciar pentru 60 de zile, pentru trafic de droguri de mare risc.

Mai multe articole despre:
Andrei Pleşu mihai pleșu