MENIU

Profeția teribilă a Părintelui Iustin s-a înfăptuit: „12 luni de libertate şi vine urgia”

Una dintre maicile de la Mănăstirea „Petru Vodă“ din Neamţ, care a stat la căpătâiul Părintelui Iustin atunci când acesta a vorbit despre urgia ce va veni după 12 luni de linişte, spune că a desluşit profeţia făcută de acesta pe patul de moarte.

Maica Fotini a fost unul din puţinii martori care au asistat la ultimul dialog pe care ucenicii părintelui Iustin l-au avut cu duhovnicul de la Mănăstirea Petru Vodă.

Ea a fost cea care a relatat conţinutul acestor discuţii. „Cu 5 zile înainte de a-şi da duhul, a fost ceva mai bine, parcă îşi revenea şi prinsese ceva putere. În această ultimă perioadă toţi ucenicii mai apropiaţi au luat un ultim cuvânt de învăţătură de la părintele, un ultim sfat”, povesteşte măicuţa, potrivit adevarul.ro.

„. Îmi aduc şi acum cu emoţie aminte de ultimele cuvinte ale Părintelui Justin înainte de a-şi da sufletul în mâna Domnului. Cu toţii ne-am întrebat atunci ce a vrut să spună Părintele şi la ce se referea (...) Părintele însă vedea mai departe pericolul ce ne va întâmpina”, a adăugat ea.

Ucenica părintelui Iustin susţine că adevărata urgie profeţită în iunie 2013 o constituie impunerea legii aşa-zis antilegionară.

Mai multe articole despre:
profeţie părintele iustin maica fotina