MENIU

Procurorii vor deschide dosar penal pentru OMOR după dezvăluirile ȘOCANTE de la ATI Sibiu

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu deschid dosar penal pentru omor în cazul de la ATI Sibiu, după dezvăluirile șocante făcute de un angajat al Spitalului Județean.

 

„Având în vedere articolul, vom deschide un dosar cu privire la infracțiunea de omor. Urmează ca un procuror din cadrul Parchetului să facă cercetări în cauză”, a declarat prim-procurorul Ion Veștemean pentru EuropaFM.

Anunțul procurorului vine după ce un fost angajat al secției ATI de la Spitalul Județean Sibiu a făcut luni dezvăluiri șocante din secția ATI Sibiu pentru turnulsfatului.ro. Acesta povestește că cel puțin până luna trecută, pacienții COVID-19 din ATI ar fi fost sedați puternic indiferent de starea în care se aflau, chiar și cu câte trei medicamente odată. În plus, aceeai persoană relatează că bolnavii critici ar fi fost legați de mâini și de picioare, iar mulți pacienți ar fi murit sufocați din această cauză.

Acuzații grave, într-un spital din România: pacienți sedați și legați de pat, în secția de Terapie Intensivă. Cum explică situația medicul Radu Țincu