MENIU

Probleme şi la Bentley, divizia ultra-lux a Volkswagen. Aproape 28.000 de maşini sunt afectate

Bentley recheamă în service 27.640 de automobile. Este vorba despre modelele Continental GT/GTC/Flying Spur şi noile Flying Spur, construite în perioada februarie 2011 - iunie 2014.

Bentley, divizia ultra-lux a Volkswagen, recheamă în service aproape 28.000 de automobile, pentru remedierea unor posibile probleme la reţeaua de cabluri conectate la baterie.

Afectate sunt modelele Continental GT/GTC/Flying Spur şi noile Flying Spur, construite în perioda februarie 2011 - iunie 2014, a anunţat purtătorul de cuvânt al companiei.

"Vom înlocui componentele cu unele noi la toate maşinile, proces ce va dura aproximativ două ore pentru fiecare automobil", a precizat el, subliniind că proprietarii altor modele Bentley sau ai unor Bentley-uri construite în altă perioadă decât cea menţionată, nu au niciun motiv de îngrijorare, relateată France 24.

"Aceasta este o chemare voluntară şi nu are nicio legătură cu orice alte rechemări în service ale altor producători auto", a mai anunţat purtătorul de cuvânt.