MENIU

PRO TV a renunţat la Andra şi l-a readus pe Horia Brenciu la "Vocea Romaniei". Iată motivele secrete

PRO TV a reuşit să detoneze bomba verii în televiziune. Pro TV l-a "furat" pe Horia Brenciu de la Antena 1, unde făcea parte din juriul emisiunii "X Factor", şi l-a readus la "Vocea Romaniei", în locul Andrei. 

Pro TV a putut să facă asta şi pentru că "în piaţă" se vorbeşte că Antena 1 nu ar mai produce "X Factor" în toamna lui 2019. Astfel, şi Horia Brenciu ar fi fost în căutarea unui loc de muncă la un concurs de "voce". "Vocea Romaniei" de la Pro TV va avea în următorul sezon, al 9-lea, următorii juraţi: Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu. Mai multă lume s-a mirat de ce Pro TV a renunţat tocmai la Andra, o vedetă veche în staţie şi cu "lipici" la public. În plus, este şi soţia lui Cătălin Măruţă, dacă acest detaliu contează.

Citiţi şi:

Andra, apariție-bombă în finala "Românii au talent" FOTO

Andra ar fi preferat şi ea relaxare a orarului său. Programul artistei este foarte încărcat, cu multe contracte de onorat, ceea ce îi reducea şi mai mult timpul petrecut alături de familie. Ziarul "Click!" a întocmit o listă a motivelor pentru care Andra nu şi-ar mai fi dorit nici ea colaborarea cu "Vocea Romaniei" de la Pro TV. De menţionat, până la noi informaţii, Andra rămâne în juriul de "Romanii au talent".

Iată motivele Andrei: 1. Familia, 2. Concertele "Tradiţional”. "Are succes cu acest proiect şi anul acesta, când trebuie să cânte la Cluj Napoca pe 1 Decembrie, ar fi trebuit să fie în juriu la Vocea României, au spus surse pentru cick.ro.3. Reclame noi, colaborarea cu Carrefour. 4. Piesele muzicale şi filmări de videoclipuri.

Mai multe articole despre:
PRO TV a renunţat la Andra