MENIU

Pro România se destramă! 600 de membri au „dezertat” la ecologişti!

<p>Victor Ponta</p>

Dănuţ Pop, liderul Partidului Ecologist Român (PER) a anunţat că 600 de membri ai Pro România au „dezertat” la PER!

„Ținând cont că în ultimele zile s-au înregistrat numeroase demisii importante din partidul Pro România, Partidul Ecologist Român anunță că ieri, 600 de membri din partidul lui Victor Ponta, s-au înscris in rândurile filialei PER Dolj.

Doljenii ecologiști, alături de președintele filialei, Petru Mușat, se vor implica în promovarea doctrinei și a proiectelor PER la nivel județean, având ca scop pregătirea pentru alegerile locale din primăvara anului viitor și obținerea celui mai bun scor”, a scris Dănuț Pop pe Facebook.

Pro România a început să slăbească după alianța cu ALDE, pe care au blamat-o mai mulți colegi ai lui Victor Ponta. Totuși, apogeul scandalului a fost imediat după instalarea Guvernului, pe care șapte parlamentari Pro România l-au votat în Parlament.

După vot, Pro România a hotărât să îi sancționeze pe parlamentarii partidului care au votat pentru învestirea Guvernului Orban. Aceștia au fost revocați din funcțiile de coordonatori județeni și li s-a va retras sprijinul politic pentru toate funcțiile deținute în Legislativ.

Printre parlamentarii din Pro România care au votat pentru învestirea Guvernului Orban s-au numărat Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meiroșu și Damian Florea.

Mai multe articole despre:
null