MENIU

Prince sau ”The God of Sex”. Cu ce vedete s-a iubit superstarul

Criticii îl așază la drepta lui John Lennon, căruia îi urmează pe lista celor mai talentați compozitori, și la stânga lui James Brown, pentru cele mai inspirate ritmuri și aluzii sexuale din toate timpurile. Prince a fost o legendă, scriu publicațiile din toată lumea.

Prince a avut o aventura cu Kim Basinger pe vremea când lucrau impreuna la „Batman“. Ea era iubita omului-liliac, el – compozitorul soundtrack-ului.

Pe Sherilyn Fenn o stiti probabil drept Audrey din „Twin Peaks“. Predispozitia ei pentru excentrici si-a gasit alinare in bratele lui Prince si, cativa ani mai tarziu, in ale lui Johnny Depp.

Carmen Electra a fost descoperita de Prince pe vremea cand era o dansatoare oarecare, pe nume Tara Leigh Patrick. Artistul a rebotezat-o si a lansat-o.

Cu Mayte Garcia s-a casatorit in 1996, cei doi despartindu-se amiabil in 2000. Impreuna au avut un fiu diagnosticat cu sindromul Pfeiffer, care a murit la doua saptamani de la nastere.

Intalnirea cu Manuela Testolini a fost cu totul speciala. Doi ani mai tarziu, Prince a cerut-o de nevasta. În 2007, au anuntat ca se despart.

Mai multe articole despre:
Prince