MENIU

Primul ceas inteligent cu proiector

Într-o lume în care apar din ce în ce mai multe ceasuri inteligente, cei de la Ritot propun un concept original de smartwatch, unul cu proiector.

„Primul ceas inteligent cu proiector“ reprezintă conceptul de marketing asociat unui dispozitiv care, la prima vedere, pare o brăţară inteligentă. În realitatea, Ritot, prin intermediul unui pico proiector, vă proiectează toate informaţiile de care aveţi nevoie pe spatele mâini, într-un mod similar cu cel reprodus în imaginea de mai sus. În contextul în care soluţia propusă de ei nu afectează în nici fel sănătatea pielii din zona expusă și informațiile sunt afișate natural, în prelungirea încheieturii, conceptul s-ar putea să prindă.

Cât privește funcţiile integrate în micuţul gadget, cea mai importantă constă în posibilitatea schimbării culorii conţinutului proiectat, utilizatorul având la dispoziție peste 20 de posibilităţi. Pe lângă faptul că vibrează şi este disponibilă atât într-o variantă sport şi una business, brăţara celor de la Ritot vă poate oferi orice tip de notificări şi alerte sau vă poate afişa mesaje. Pentru a scăpa de notificări este suficient să scuturaţi un pic mâna. Printre tipurile de conţinut care poate fi proiectat pe mână se numără emailuri, SMS-uri, apeluri, mesaje Facebook, alerte calendar, tweet-uri, informaţii despre vreme şi nu numai. Fiecare informaţie va fi afişată pentru 10 secunde, înainte să dispară. Autonomia promisă de producător este de 150 de ore de utilizare sau o lună de stand-by. Citeste mai mult pe playtech.ro.