MENIU

Primele teste cu telefonul gigant Google Nexus 6

Mărimea contează! După Samsung cu Galaxy Note 4 şi uriaşul Apple iPhone 6 Plus, a venit rândul Google să se alinieze noului trend din industria de comunicaţii. Nexus 6 este un telefon gigant, însă dacă luăm în calcul că am ajuns să folosim telefonul mai mult pentru internet, video şi jocuri decât pentru apeluri, parcă ecranul nu mai pare aşa de mare.

După prezentarea oficială de acum două săptămâni, pe internet au început să apară şi primele teste cu noul phablet construit de Motorola pentru Google, relatează GadgetReport.ro

Iar reacţiile celor care l-au testat sunt pozitive. Telefonul arată foarte bine, este solid, nu foarte greu, are un ecran de 5,96 inchi QHD incredibil de luminos, iar procesorul quad-core Snapdragon 805 şi memoria de 3 GB rulează fără niciun fel de probleme noul sistem de operare Android 5.0 Lollipop.

Şi camera de 13 MP se dovedeşte a fi o soluţie foarte bună, neavând probleme ca, de exemplu, cea de pe generaţia Nexus 5.

Cei care l-au testat spun că telefonul rezistă peste o zi, graţie bateriei de 3220 mAh şi că funcţia de încărcare rapidă, de 15 minute, îi asigură o autonomie de 6 ore.

Telefonul va ajunge în magazine la mijlocul lui noiembrie. În SUA, versiunea de 32 GB va costa 650 de dolari.

Vedeti primele TESTE VIDEO cu noul telefon pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
lansare google teste Nexus 6 GadgetReport.ro