MENIU

Primele teste cu cel mai spectaculos ceas de la Samsung, Gear S

Samsung a lansat la IFA Berlin cel mai interesant smartwatch din gama proprie. Samsung Gear S vine cu un ecran curbat dupa incheietura mainii si ruleaza propriului sistem de operare Tizen. Va costa aproximativ 399 de euro.

Samsung Gear S are un ecran de 2 inch, tactil, cu unghiuri bune de vizualizare. Spre deosebire de modelele anterioare, este mult mai ergonomic si este rezistent la apă și praf.

 Arată, oarecum, ca Gear Fit, insa este mult mai mare si pare mai bine inchegat. Se conecteaza la telefon si are la dispozitie un magazin cu 1000 de aplicatii.

 Gear S iti permite sa efectuezi tot felul de activitati, de la preluarea apelurilor si redactarea de mesaje sau email-uri, la masurarea ritmului cardiac folosind senzorul integrat, si monitorizarea exercitiilor fizice prin functia de pedometru.

 Odată cu Gear S, sud-coreenii au lansat șiSamsung Gear Circle, o pereche de căști speciale care se pun în jurul capului. Acestea se conectează la Samsung Gear S pentru a putea vorbi la telefon.

 Gear S beneficiaza de un procesor de 1GHz care, din primele teste video, pare ca se descurca ok cu sistemul de operare dezvoltat de sud-coreeni.

 Samsung Gear S va fi disponibil din octombrie în Coreea de Sud, iar in sezonul de shopping de Craciun va ajunge si in alta tari, inclusiv in Romania.

 Vedeti primele teste video cu smartwatch-ul pe GadgetReport.ro

 

Mai multe articole despre:
smartwatch GadgetReport.ro Samsung Gear S