MENIU

PRIMELE IMAGINI cu generalii Coldea, Dumbravă și cu avocatul Doru Trăilă, după 15 ore de audieri la DNA. Generalul negru anunță că va face, astăzi, DEZVĂLUIRI

Florian Coldea / Foto: Inquam Photos

Avem primele imagini cu generalii Coldea, Dumbravă și cu avocatul Doru Trăilă după 15 ore de audieri maraton la sediul DNA. Sunt nevinovat, spune Coldea, generalul acuzat că a creat un stat paralel care oferea protecție la cel mai înal nivel oamenilor cheie din România. Vizibil iritat de prezența presei, Coldea a anunțat că va face o declarație astăzi în care va face mai multe dezvăluiri. Mai mult decât atât, cei trei au primit control judiciar și o cauțiune de 500.000 de mii de lei pe care trebuie sa o plătească în următoarele zile. Acuzațiile aduse generalilor sunt extrem de grave: trafic de influență și spălare de bani. 

Marian Ceausescu: Dl Coldea, justitia a cui apartine?

Coldea: Promit ca maine fac o declaratie.

Reporter: Va pare rau pentru vietile pe care le-ati nenorocit?

Coldea: Nu, sunt nevinovat.

Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și avocatul Doru Trăilă au fost audiați timp de aproximativ 15 ore la DNA. Fostul șef al SRI, Florian Coldea, cel supranumit șeful statului paralel, a ieșit din sediul DNA în această dimineață, în jurul orei 3. Vizibil iritat de prezența presei, Coldea a anunțat că astăzi va face o declarație de presă. Mai mult, a spus că este nevinovat.

Noi înregistrări bombă la Culisele Statului Paralel! Cum voia generalul Dumitru Dumbravă să fie plătit pentru traficul de influență? - AUDIO

Marian Ceausescu: Dl Coldea, de ce va meritati acele 4 stele de general?

Reporter: Pentru ce se servicii ati lucrat dl Coldea? 

Marian Ceausescu: Dl Coldea, banii, banii nostri furati.

Domnule, nu va e rusine? Banii nostri unde sunt? Nu va e rusine ca ne-ati furat, ca ne-ati pacalit? Hotilor!

Apusul generalilor Statului Paralel. Iancu Toader, avocatul camorrei lui Coldea, va fi pus sub acuzare - SURSE

Coldea a fost pus sub control judiciar pe cauțiune de 500.000 de lei, și are un termen de 7 zile pentru plata sumei. Aceeași măsură a fost dispusă și pentru generalul în rezervă Dumitru Dumbravă și pentru avocatul Doru Trăilă, oameni cheie în mega-dosarul care scrie istorie în România.

Presa străină laudă CURAJUL jurnaliștilor din Clubul de Presă în demascarea caracatiței generalilor Coldea și Dumbravă

Marian Ceausescu: Dle avocat, stiti bine ca un avocat trebuie sa respecte legea.

Dl Traila, cum va simtiti ca avocat sa aveti control judiciar?
Cum va veti apara in fata instantei? Aveti nevoie de un avocat.

Ba, nu va e rusine ca Romania a ajuns in halul asta? Nesimtititlor! Cat mai furati? Da banii inapoi ma, escrocule!

Aveti bani sa va platiti controul judiciar ? 500 de mii de lei?

Va pare rau ca v-a prins cum luati spagile? Nu va e rusine, nu v-ati saturat sa tot furati? 

Dl Tocaci, cine o sa dea inapoi banii furati? Cine o sa raspunda pentru oamenii nevinovati care au fost nenorociti pe viata?

Anca Alexandrescu, despre audierile maraton de la DNA: Este un moment istoric și o resetare a întregii scene politice din România

Dosarul a pornit după ce omul de afaceri Cătălin Hideg a făcut denunțul împotriva foștilor generali după ce a scos la iveală, cu ajutorul Realitatea PLUS, niște înregistrări prin care aceștia i-ar fi cerut prin intermediul avocatului Doru Trăilă suma de 600.000 de euro plus TVA pentru a-l scăpa de dosarul de corupție și a-i asigura o condamnare cu suspendare, fiind acuzat de fraudă cu fonduri europene. După plata unei tranșe de 100.000 de euro, cei doi ar fi început să-l amenințe pe Hideg să plătească restul sumei contractuale.