MENIU

Primele imagini cu explozia din stația de alimentare cu gaz din Ilfov - un mort și un rănit - VIDEO

Au apărut primele imagini surprinse de camera de supraveghere cu explozia produsă, duminică, într-o staţie CNG din localitatea Pantelimon. O persoană a decedat, iar alta a fost transportată la spital, cu răni grave. Atenție, imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

În imagini se vede momentul în care rezervorul de gaz natural din mașină explodează. În acel moment, operatorul se afla între stație și autovehiculul parcat lângă pompă. În urma exploziei, operatorul a fost prins sub mașină. În imagini se mai vede încă un bărbat, șoferul mașinii. În momentul în care s-a produs explozia, și acesta a fost aruncat la câțiva metri distanță. 

 Atenție, imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

Explozia a avut loc duminică dimineața, la ora 05:35, și s-ar fi auzit pe o distanță de sute de metri.

"Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricționat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua-decedată. Au acționat: 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și 4 ambulanțe SMURD", se precizează în comunicatul transmis de ISU Ilfov.

O persoana a murit, iar o alta a fost grav rănită, fiind transportată la spital. A fost rănit grav șoferului autoturismului aflat la stația de încărcare, un bărbat de 42 de ani. Operatorul stației GNC, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a murit.