MENIU

Primele imagini cu bătaia dintre Mirel Palada şi Mihai Goţiu: "A sărit cu pumnii"

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, l-a lovit pe senatorul USR, Mihai Goţiu, într-o pauză publicitară. Postul de televiziune B1 a difuzat imagini din timpul bătăii de miercuri seara. 

Televiziunea a precizat că imaginile vor fi trimise poliției, după ce Mihai Goțiu a depus plângere penală contra lui Palada. „Lavaliere şi mese rupte, un platou întreg de emisie scandalizat. Lui Mirel Palada nu i-a mai păsat de nimic. A sărit cu pumnii pe Mihai Goţiu în timpul pauzei de publicitate”, scriu cei de la B1TV. 

"AM DEPUS PLÂNGEREA PENALĂ. Pentru a nu mai exista dubii: am depus plângere penală împotriva lui Mirel Palada și nu am de gând să o retrag. Acesta a fost și va rămâne singurul meu mod de a mă apăra în fața agresiunilor: justiția. Reducerea violenței și, în mod special, reducerea promovării comportamentelor violente prin intermediul mass-media, va deveni din acest moment o prioritate a activității mele de senator. Cât de curând le voi solicita o întâlnire membrilor CNA pe această temă. De asemenea, sper să primesc sprijin și din partea organizațiilor profesionale din domeniul presei, libertății de exprimare și a drepturilor omului", a declarat senatorul Mihai Goţiu.