MENIU

Primele declarații ale medicului rezident care l-a operat pe Busu

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct marți, 6 noiembrie, la sfârșitul spectacolului Central Park, din distribuția căruia face parte.

Prezentatorului TV i-au fost acordate îngrijiri la fața locului, de către un recuziter de la Filarmonia Oltenia, unde a avut loc show-ul. Ulterior, acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat de către doi medici, dintre care unul rezident.

„Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-şi facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitaţi, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învăţat carte şi pentru asta ne-am pregătit”, a declarat Eugen Ţieranu, pentru Mediafax.

Eugen Țieranu nu este angajat al Spitalului Judeţean din Craiova

Întrebat ce va face când va termina stadiul de rezident, având în vedere că în spitalul în care lucrează nu sunt posturi libere, Eugen Ţireanu a dezvăluit că este hotărât să rămână în ţară, în oraşul natal, Craiova. Acest subiect a fost comentat în presă, vehiculându-se că dacă va lua această decizie de a rămâne la spitalul unde își desfășoară activitatea în prezent, va ajunge șomer.

Mai multe articole despre:
medic rezident Florin Busuioc