MENIU

PRIMARUL unei comune din judeţul Constanţa, acuzat de tentativă de VIOL

PRIMARUL unei comune din judeţul Constanţa, acuzat de tentativă de VIOL

Cornelia Dorobanțu, viceprimarul localității Lumina, din judeţul Constanţa, îl acuză pe primarul comunei, Dumitru Chiru, că ar fi încercat să o violeze, duminică seară, în sediul primăriei, după încheierea procesului electoral, femeia depunând o plângere penală la Poliţie.

Potrivit reprezentanților Poliţiei Judeţene Constanța, marţi după-amiază viceprimarul comunei Lumina, Cornelia Dorobanțu, a depus o plângere la Poliția din localitate, susţinând că primarul Dumitru Chiru ar fi încercat să o violeze.

Femeia susține că duminică seară, după încheierea procesului electoral și în timp ce voturile erau numărate, a fost chemată într-o încăpere din Primărie de către Dumitru Chiru, care ar fi încercat să o violeze și ar fi agresat-o. Cei doi ar fi fost surprinși chiar de către soția primarului, susțin surse din rândul anchetatorilor.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru tentativă de viol, loviri și alte violențe, ei urmând să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate între cei doi.

Dumitru Chiru este primar al comunei Lumina din partea PSD din anul 2008. Totodată, Cornelia Dorobanțu este tot membru PSD.