MENIU

Prima reacție a lui Meleșcanu după ce Iohannis a cerut demiterea sa

Teodor Melescanu

Klaus Iohannis a cerut miercuri demiterea imediată din funcție a ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, și a doameni ministru de Interne, Carmen Dan,  pentru modul în care au organizat alegerile de duminică în țară și în străinătate.

"Cei care nu au organizat corespunzător sau chiar au organizat intenționat prost votul de duminică trebuie să plătească cu funcția lor. Fiindcă nu știu să demisioneze, cer demiterea imediată a ministrului de Externe și a doamnei ministru de Interne", a solicitat Klaus Iohannis de la Cotroceni.

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, a avut o primă reacție în direct la Realitatea TV după cererea urgentă a președintelui:

"Nu Iohannis m-a numit ministru. Eu sunt acum într-o ședință, am lucruri mai importante de rezolvat" a fost prima reacție a lui Teodor Meleșcanu în exclusivitate pentru Realitatea TV.

Ministrul de Externe se apără prin analiza pe care a demarat-o în interiorul ministerului pe care îl conduce și care i-a fost solicitată și de premierul Dăncilă.

Iohannis pune presiune pe Dancilă. Șeful statului cere demiterea lui Meleșcanu și a lui Carmen Dan

Mai multe articole despre:
Klaus Iohannis