MENIU

Prietenii lui Vlad Pascu l-au turnat: în noaptea tragediei, beizadeaua făcea drifturi și se droga. Detalii șocante din motivarea judecătorilor 

Prietenii lui Vlad Pascu l-au turnat: în noaptea tragediei, beizadeaua făcea drifturi și se droga / Foto: Inquam Photos

Prietenii lui Vlad Pascu au oferit noi detalii în fața judecătorilor! Beizadeaua care i-a ucis pe Sebastian și Roberta în stațiunea 2 Mai făcea drifturi în noaptea fatidică și consumase mai multe droguri. Manevrele periculoase i-au speriat până și pe ceilalți pasageri din mașină. Dezvăluirile tinerilor vin după ce, săptămâna trecută, instanța și-a bătut joc de familiile îndurerate și a decis să amâne primul termen al procesului, chiar la cererea lui Vlad Pascu. Noul termen a fost stabilit pentru 14 martie. 

Prietenii lui Vlad Pascu au relatat că, în noaptea tragediei, acesta făcea drifturi și manevre periculoase, astfel încât doi dintre tineri i-au cerut să îi lase să coboare din mașină. Aceștia au menționat în rechizitoriu că tânărul avea un comportament ciudat după ce a consumat droguri, iar ei s-au speriat.

Săptămâna trecută, procesul lui Vlad Pascu a început cu o amânare, după ce unul dintre cei doi avocați ai lui Pascu s-a retras din dosar și nu mai are contract de asistență juridică.

O nouă lovitură halucinantă în Dosarul 2 Mai: dealerul de droguri al lui Vlad Pascu ar putea scăpa de arest

Familiile tinerilor uciși au fost umiliți și de judecătoare. Aceasta nu a citit dosarul și nu știa că accidentul s-a soldat cu doi morți. Mai mult, femeia mesteca gumă și a întrebat dacă unul dintre tinerii morți este în sală.

Judecătoarea lui Vlad Pascu riscă excluderea din magistratură. Ioana Ancuța Popoviciu nu știa cine sunt victimele accidentului de la 2 Mai

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu a anunțat că judecătoarea din procesul 2 Mai este cercetată acum de Inspecția Judiciară.

"Am paralizat când am citit că o doamnă judecătoare din Mangalia ar fi întrebat dacă una dintre victimele ucise la 2 Mai este în sală. Mă bucur că CSM s-a sesizat, mă bucur că Inspecția Judiciară s-a sesizat și vreau să văd lămuriri cât mai repede pe această speță", a spus Alina Gorghiu. 

Vlad Pascu va fi judecat pentru ucidere din culpă, nu pentru omor - Procurorii consideră că a fost doar un ACCIDENT