MENIU

Premierul Viorica Vasilica Dăncilă, regina gafelor

Premierul Viorica Vasilica Dăncilă, regina gafelor

„Douăzeci - douăzeci, probă de microfon”. Stați liniștiți, știu că suntem în direct, însă aceasta este una dintre zecile de glume care au apărut în mediul online, după ultima gafă a premierului Dăncilă. După ce a devenit celebră că citește de pe foaie până și saluturile, premierul țării nu încetează să șocheze. „Poate a uitat ieri dimineață să-și ia doza de „imunoglobină”, a scris revista de satiră Kamikaze. 

Unul dintre cei care au dat startul glumelor a fost jurnalistul de la Adevărul, Liviu Avram.  Nici site-ul de satiră Times New Roman nu a ratat ocazia de a o ironiza pe Dăncilă, şi i-a dedicat acesteia un întreg articol.

Într-o şedinţă a Guvernului privind centenarul Marii Uniri, aceasta şi-a exprimat nedumerirea privind "unirea de la nouăşpe optişpe", susţinând că ea a învăţat că ordinea corectă e "optişpe, nouăşpe". „Când pronunți búget și euro 20-20. Múget, deci éxist”, au comentat internauții. 

Nostalgicii epocii de aur au punctat: „Și noi făceam mișto de Ceaușeasca, cu al ei „Codoi”...” Mai în glumă, mai în serios, bugetarii apreciază că prim-ministrul a declarat ziua de „trei-zero” aprilie zi liberă. 

Nici contul oficial de Facebook al Guvernului României nu a scăpat de comentariile ironice ale persoanelor care au urmărit în direct transmisiunea de la Palatul Victoria.

 

 

Mai multe articole despre:
premier gafe Dancila Viorica Vasilica Dăncilă 20