MENIU

Prefectul Capitalei, declarații critice la adresa lui Nicușor Dan: "Aveam așteptări mult mai mari..."

Prefectul Capitalei

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, s-a declarat nemulţumit de activitatea primarului general Nicuşor Dan, precizând că avea de la el aşteptări mult mai mari.

"Aveam aşteptări mult mai mari şi din punctul de vedere al modului în care se fac lucrurile şi din punctul de vedere al vitezei cu care să se întâmple lucrurile. (...) Impresia mea este că dumnealui doreşte să mergem în aceeaşi direcţie, poate că avem metode diferite. (...) Aş putea spune că sunt un pic nemulţumit de rezultatele de până acum, pentru că a trecut ceva vreme de când primarul Capitalei este în funcţie, de când avem Consiliul General, am fi putut să facem mult mai multe", a spus Alin Stoica, la o televiziune de știri.

El crede că PNL şi USR PLUS trebuie să acţioneze unitar.

"La Sectorul 6, încă de când am început campania electorală, am avut relaţie deschisă şi directă cu PNL. Ne-am stabilit nişte obiective şi nişte reguli ale jocului pe care niciuna dintre părţi nu le-a încălcat. (...) Cred că e nevoie de o discuţie la nivelul Capitalei, imediat după ce se termină şi alegerile din PNL de zilele acestea (...) trebuie să acţionăm unitar dacă dorim să îndeplinim nişte scopuri pe care noi ni le-am propus, şi anume funcţionarea corectă a administraţiei, servicii publice de calitate pentru cetăţeni, atunci trebuie să acţionăm împreună, nu avem nicio şansă dacă acţionăm separat. După cum vedem, primarul din Sectorul 1 nu poate să acţioneze fără sprijinul Consiliului, este împiedicată", a adăugat prefectul Alin Stoica. 

Mai multe articole despre:
nicusor dan prefectul capitalei alin stoica