MENIU

Prefectul Alin Stoica, despre a doua etapă a RELAXĂRII: „Vor fi permise mici petreceri, cu un număr limitat de oameni”

Prefectul Capitalei - Alin Stoica

Prefectul Capitalei - Alin Stoica a explicat că vor fi noi măsuri care vor intra în vigoare peste șase zile, în a doua etapă a relaxării, programată începând cu 1 iunie. Acesta a spus că, din prima zi de vară, se vor putea organiza mici petreceri, însă cu un număr limitat de oameni.

„La festivitățile de absolvire, probabil că da, vor putea participa. Cu siguranță vor exista aceste festivități, e un moment important. Condițiile efective le vom afla după ședința de mâine. O să fie o festivitate de absolvire organizată în așa fel încât să participe toți elevii, dar organizată în așa fel încât să nu se depășească un anumit număr.

Din informațiile pe care le-am avut de la ultimul Comitet pentru Situații de Urgență, vor fi permise mici petreceri, cu un număr limitat de oameni, și în spații închise și în spații deschise, după 1 iunie. Vom vedea dacă se va menține această propunere.

Ne așteptăm, în urma ședinței de ieri, pe care am avut-o cu prim ministrul și cu ministrul de Interne, la măsuri ceva mai relaxate de la 1 iunie. Vom vedea dacă se va menține această propunere și după ziua miercuri și dacă va fi inclusă în hotărârea de Guvern care să și permită organizarea acestor petreceri. Numărul prevăzut este posibil să acopere o clasă. Cu siguranță fiecare clasă da, dar petreceri la care să participe tot anul, nu știu dacă vor putea fi permise”, a declarat Alin Stoica, marți, la un post TV.

Toate măsurile vor fi stabilite miercuri, într-o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Mai multe articole despre:
prefect alin stoica relaxari 1 iunie