MENIU

Predicţia TERIFIANTĂ: un cutremur devastator ar urma să afecteze 11 ţări. Când s-ar petrece

Un cutremur devastator ar urma să se petreacă în Oceanul Indian şi să declanşeze un tsunami extrem de puternic, care ar putea mătura 11 ţări din Asia, susţine o predicţie care a reuşit să provoace deja panică. 

Predicţia despre cutremurul apocaliptic care ar urma să aibă loc înainte de finalul anului 2017 a fost făcută de un clarvăzător cu "percepţii extrasenzoriale" care i-ar fi trimis o scrisoare premierului Indiei, Narendra Modi.

În scrisoare, Babu Kalayil a avertizat că 11 ţări ar putea fi "şterse" de pe faţa Pământului, inclusiv India, Japonia, China şi Pakistan, scrie Daily Star. Deşi se crede că predicţia este falsă, autorităţile din Pakistan şi India au luat totul în serios, intrând în alertă.

Astfel, autoritatea care se ocupă de reconstrucţia după seisme în Pakistan a emis o comunicare în care anunţă că ţara se pregăteşte pentru "un cutremur major", citând drept sursă "un raport al serviciilor de Inteligenţă".

Cutremurele nu pot fi prezise, susţin cercetătorii, însă autorităţile din întreaga lume trebuie să fie pregătite în orice moment pentru un eveniment major, au mai adăugat aceştia.

Mai multe articole despre:
tsunami Asia predicţie predicţie cutremur