MENIU

Povestea terifiantă a bărbatului care, la 23 de ani, arată ca un bebeluş. Suferă de o boală rară

<p>Povestea terifiantă a bărbatului care, la 23 de ani, arată ca un bebeluş. Suferă de o boală rară / Foto: unica.md</p>
<p>Povestea terifiantă a bărbatului care, la 23 de ani, arată ca un bebeluş. Suferă de o boală rară / Foto: unica.md</p>

Imaginile incredibile ale unui bărbat de 23 de ani, din India, dezvăluie povestea tragică a lui Manprit Singh. Acest om, născut în 1995, s-a dovedit a fi ,,prins” pentru totdeauna în corpul unui copil de numai 5 kilograme.

Din cauza necesității de a avea mereu grijă de Manprite, mătușa copilului de 42 de ani stă doar alături de el. Potrivit acesteia, băiatul a crescut în mod normal și s-a dezvoltat adecvat până la vârsta de 1 an. Dar apoi ceva s-a schimbat și copilul a încetat brusc să mai crească.

În plus, copilul nici măcar nu a învățat să vorbească și să meargă, pentru că și dezvoltarea lui mentală s-a oprit. Deși medicii i-au spus tatălui lui Manprit că băiatul ar putea crește din nou, aceste predicții nu s-au materializat.

Experții au sugerat că micuțul ar suferi de sindromul Laron, o tulburare genetică rară, care la ora actuală, afectează în jur de 300 de oameni din întreaga lume.

Sursa

Mai multe articole despre:
boală boală genetică sindromul Laron