MENIU

Povestea reală a copilului decapitat într-un accident: "Capul a fost smuls din gât". Ce a urmat

Cazul de mai jos a răms în istoria medicinei. Datorită doctorilor, un copil, victimă a unui accident înfiorător, a putut să aibă o viață normală și sănătoasă.

Jackson avea doar un an şi şase luni când a fost implicat într-un cumplit accident rutier. Micuţul se afla în maşină cu mama şi cu sora lui când s-au lovit violent cu un alt autovehicul.

În urma impactului, băiatul a fost pur şi simplu decapitat intern, adică capul lui a fost scos din gât într-un mod asemănător în care se întâmplă la o decapitare.

Deşi şansele de supravieţuire erau minime, copilul a avut o recuperare minune. "Forţa de coliziune a fost atât de intensă încât capul lui Jackson a fost smuls din gât, fiind decapitat intern", a afirmat dr. Geoff Askin.

Într-o intervenție chirurgicală de șase ore, medicul si echipa sa au fost capabili sa reatașați vertebrele băiatului folosind sârmă și o bucată din coastă micuţului, potrivit mirror.co.uk.

O vreme, băiatul a purtat un cadru care îi ţinea capul, gâtul şi corpul stabile. După câtyeva luni, Jackson a scapat de acel cadru şi a început să aibă viață normală și sănătoasă.

Mai multe articole despre:
null