MENIU

Potop în Capitală: Apa a intrat până în autobuz, în zona Tineretului

Potop în Capitală: Pompierii intervin în mai multe zone pentru îndepărtarea apei acumulate

Pompierii din Bucureşti au intervenit, marţi dimineaţă, în urma precipitaţiilor abundente, în mai multe zone din Capitală, pentru degajarea apei acumulate.

Zonele unde au avut loc intervenţii sunt DN1 - zona Prisma, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 46, Şoseaua de Centură la intersecţia cu Splaiul Dudescu şi Strada Feteşti, informează Biroul de presă al ISU Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, pe Aleea Giurgeni, Strada Liviu Rebreanu şi Bulevardul 1 Decembrie 1918 s-a degajat apa din subsoluri inundate. Pe Strada Feteşti s-a intervenit la o curte inundată, scrie agerpres.ro.

Un telespectator ne-a trimis imagini în care se observă cum apa a intrat într-un mijloc de transport în comun, care circula în zona Tineretului. Altcineva ne-a trimis imagini cum arăta bulevardul Theodor Pallady la primele ore ale dimineții, unde carosabilul era compet acoperit de apă.

Probleme au fost și pe strada Fetești din sectorul 3. Aici apa ajungea până la genunchi, iar oamenilor le-a fost greu să plece în drumul spre serviciu. Imaginile au fost făcute publice de o membră USR sector 3. 

Mai multe articole despre:
capitală ploi ploi torenţiale ISU