MENIU

Ponta îngroapă PRO România: conflict în interiorul Alianței Pro București 2020

Ponta mai primește o lovitură, conflict în interiorul Alianței Pro București 2020

După dezvăluirile făcute, la Realitatea PLUS, de fostul procuror Mircea Negulescu, Victor Ponta mai primește o lovitură. A apărut și primul conflict în interiorul Alianței PRO București 2020. Asta după ce, potrivit Realitatea Plus, fondatorul Robert Negoiță și-a trimis oameni să candideze și în afara Capitalei. Potrivit unor surse, alianțele făcute cu PRO România ar urma să se anuleze.

Mai exact, în Popești Leordeni, acolo unde edilul Sectorului 3 are interese imobiliare importante. Culmea este că, în prezent, primăria din Ilfov este condusă de un membru Pro România, partidul lui Victor Ponta. 

Omul trimis de Negoiță la Primăria Popești-Leordeni este Bogdan Cotigă, un fost jurnalist care a mai lucrat la primăria edilului din sectorul 3 al Capitalei, dar și la o firmă deținută de familia Negoiță.

Cotigă și-a început campania printr-o serie de filmulețe pe Facebook în care îl critică dur pe actualul primar pentru că, spune el, timp de patru ani nu ar fi fost în stare să construiască un parc și că n-a reabilitat un drum. Toate aceste terenuri se află în proprietatea lui Negoiță, care deține un ansamblu rezidențial în Ilfov. 

Mai multe articole despre:
Ponta negoita negulescu pro bucuresti