MENIU

Ponta - Iohannis. LIVE - Cine e câştigător în ţările din diaspora

<p>EXIT POLL ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014</p>

Ponta - Iohannis. În acest articol, prezentăm live rezultatele votului din diaspora de la alegeri prezidenţiale 2014. Diaspora a stabilit un record inimaginabil.

- Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. EXIT POLL Realitatea TV - 50% Iohannis, 50% Ponta. Egalitate perfectă la ora 19:30! Exit-poll-ul nu ţine cont de rezultatul votului din diaspora, unde românii încă aşteaptă la cozi uriaşe pentru a vota. Ambasadorul României în Irlanda cere prelungirea votului în diaspora! 2.000 de oameni aşteaptă să voteze la Dublin.

Alte sondaje exit poll:

EXIT POLL alegeri CURS-Avangarde, pentru TVR - 51.5% Iohannis, 48.5% Ponta

EXIT POLL alegeri IRES, pentru Digi 24: 50,9% Iohannis, 49,1% Ponta

EXIT POLL CSCI, pentru România TV: 50,72% Ponta, 49,28% Klaus Iohannis

EXIT POLL Sociopol, pentru Antena 3: 50,9% Ponta, 49,1% Iohannis

- RECORD la alegeri prezidenţiale 2014, în diaspora. 285.000 de români din diaspora au votat până la ora 19. Este cea mai mare prezenţă la vot a diasporei din ultimii 25 de ani. În turul I al alegerilor prezidenţiale 2014, 160.000 de români din diaspora au votat.

- Alegeri prezidenţiale 2014 în diaspora. Un accident în Paris, unde un alegător din diaspora care stătea la coadă a leşinat şi şi-a spart capul.

- Duelul Ponta - Iohannis, decis şi în India. A câştigat candidatul ACL, Klaus Iohannis.

- Candidatul ACL, Klaus Iohannis, anunţă pe Facebook că a câştigat duelul cu Victor Ponta în Coreea de Sud, Japonia şi China. Victor Ponta nu a făcut încă un anunţ referitor la situaţia din diaspora. Tot pentru Iohannis au votat românii din Thailanda, Singapore şi Malaezia.

- Duelul Ponta - Iohannis la alegeri prezidenţiale 2014 în diaspora. Situaţie reclamată de tot mai mulţi votanţi din Londra: cerneala este neobişnuit de "subţire", existând riscul ca, după împăturirea votului, ştampila să apară de două ori pe buletin, situaţie ce duce la anularea votului la alegeri prezidenţiale 2014, turul 2. Este recomandat ca alegătorii să aştepte puţin pentru ca ştampila să se usuce şi abia apoi să împăturească buletinul de vot, pentru a-l introduce în urnă.

Ponta - Iohannis. În diaspora, cozile la alegeri prezidenţiale 2014 sunt uriaşe. Românii din străinătate s-au mobilizat exemplar şi aşteaptă să voteze, la cozi care, la unele secţii de vot, depăşesc 100 de metri.

ORA 16. Un exit-poll ACL arată că, până la ora 14, diferenţa dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis este de 8 procente (54% la 46%).

Ora 15. Duel interesant Ponta - Iohannis si in Republica Moldova. 15.000 de oameni au votat până acum la alegeri prezidenţiale 2014. În primul tur, duelul Ponta - Iohannis din Republica Moldova a fost câştigat de candidatul PSD.

ORA 14: Ponta - Iohannis. Vot masiv în diaspora - peste 115.000 de oameni au votat. Zeci de mii de români stau la coadă în marile oraşe europene pentru a vota la alegerile prezidenţiale 2014.

Ora 10: Ponta - Iohannis. Cum s-a votat în Australia

În Australia, duelul Ponta - Iohannis a fost câştigat tot de candidatul ACL. Chiar Klaus Iohannis a anunţat pe Facebook că a primit 94% dintre voturile din Australia.

Ora 08: Ponta - Iohannis. Primul duel: Noua Zeelandă

Votul s-a încheiat deja în Noua Zeelandă. Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a anunţat că, potrivit informaţiilor sale, duelul Ponta - Iohannis din Noua Zeelandă a fost câştigat de candidatul ACL, Klaus Iohannis, care a obţinut 309 voturi. Victor Ponta a primit 21 de voturi, iar un vot a fost declarat nul.

Realitatea.net îţi va prezenta, în acest articol, rezultatele duelului Ponta - Iohannis din ţările din diaspora. Rămâneţi alături de noi pentru a afla rezultate din Republica Moldova, Statele Unite, Spania, Italia, Germania, Franţa, Marea Britanie, Austria, Suedia, Danemarca, Norvegia şi alte ţări de pe Glob.

Duel interesant Ponta - Iohannis şi pe Facebook, unde candidatul ACL l-a întrecut pe candidatul PSD la numărul de fani. Iohannis are puţin peste 700.000 de fani, în timp ce Ponta - puţin sub 700.000.

Rezultatele finale ale alegerilor prezidenţiale 2014 sunt prezentate de realitatea.net. Prezentam mai intai rezultatele sondajelor efectuate de partide, apoi rezultate exit poll si in cele din urma rezultate BEC.