MENIU

Politicienii au marcat electoral la meciul România-Elveția

Politicienii au marcat electoral la meciul România-Elveția . Foto: Facebook

Liderii partidelor politice s-au înghesuit în tribuna oficială la meciul România - Elveția. Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Vasile Dîncu, Sorin Grindeanu, George Simion, dar și fostul președinte Emil Constantinescu i-au susținut pe tricolori. Premierul a fost luat cu asalt de oameni și a făcut sute de poze. 

Marcel Ciolacu a fost prezent la meciul echipei naționale cu Elveția, unde tricolorii s-au impus cu unul la zero. Șeful guvernului a făcut sute de fotografii cu fanii pe stadion.

Liderul social-democraților a fost însoțit la meci de ministrul transporturilor Sorin Grindeanu și de ministrul agriculturii Florin Barbu, dar și de alți oameni din PSD.

Rareș Bogdan trebuie să-i plătească UN LEU colonelului Paraschiv-„Fantoma în alb” - Decizie halucinantă în dosarul 10 August

Nici șeful PNL nu a lipsit din tribune. Nicolae Ciucă a stat la câteva scaune distanță de Marcel Ciolacu.

O prezență mai puțin obișnuită în spațiul public este cea a fostului președinte Emil Constantinescu. Fostul șef de stat a transmis un mesaj de încurajare pentru jucători și speră să ajungă la meciurile de anul viitor din Germania.

La meci a fost și liderul AUR George Simion care a părut impresionat de fumigenele și torțele aprinse la începutul partidei.
Simion este unul dintre fondatorii galeriilor care au adus mai multe sancțiuni pentru naționala de fotbal.

Diana Șoșoacă, delir total în Parlament: „Să îi omorâm pe Iohannis, Ciolacu, Ciucă. Să vă băgăm în saci negri de plastic să vă aruncăm în gropi comune”