MENIU

Polițist lovit în zona intimă și mușcat de braț. Ce a pățit agresorul

Politist lovit in zonele intime

Un tânăr din comuna Dârmănești este acuzat că a lovit cu piciorul în zona intimă un polițist și că l-a mușcat pe acesta de braț. Recent, bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Judecătoriei Pitești pentru ultraj.

Polițist lovit în zona intimă și mușcat de braț! Agresorul agentului era sub influența alcoolului. Acesta și-a recunoscut faptele în fața procurorilor, potrivit Realitatea de Arges.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 martie 2019, când bărbatul, pasager într-un autoturism condus de iubita sa, a arătat semne obscene unui echipaj de poliție, care le acordase acestora prioritate într-o intersecție din Mioveni. Oamenii legii au pornit în urmărirea mașinii și au reușit să o oprească la scurt timp.

În momentul când i s-a cerut să se legitimeze, pasagerul, pe numele său Vlăduț George Țuică, a devenit agresiv și a început să înjure și să împingă pe un polițist. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Orașului Mioveni pentru a i se aplica o sancțiune contravențională.

Ajunși în fața sediului Poliției, în momentul în care era scos din autospeciala de poliție, acesta a început să îl înjure din nou pe polițist. L-a lovit cu piciorul în burtă și în zona intimă, l-a îmbrâncit și lovit cu pumnii, după care l-a mușcat de brațul drept. În ajutorul colegului său a sărit și celălalt agent. De abia după intervenția unui alt polițist s-a reușit încătușarea agresorului.

Mai multe articole despre:
poliţişti poliţist lovit