MENIU

Polițist băut, implicat într-un accident rutier cu mașina de serviciu

Polițist băut, implicat într-un accident rutier, luni seară, cu mașina de serviciu, în localitatea Mărgău, din județul Cluj. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Un poliţist de la Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin a făcut un accident cu maşina din dotare, provocând pagube materiale. Acesta, pe fondul altor preocupări, a părăsit partea carosabilă, pe partea dreaptă a sensului său de mers, şi a intrat în coliziune cu un pod.

În urma evenimentului, bărbatul nu a raportat evenimentul până a doua zi, când a și fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare, a fost sancționat contravențional și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Conform stiridecluj.ro, conducerea Inspectoratului de Poliţie Județean Cluj a dispus în cauză efectuarea de verificări de către polițiștii Biroului Control Intern, sub aspectul neraportării evenimentului şi a comportamentului nedeontologic, faţă de poliţistul aflat la volan.