MENIU

Poliția Română: DN1, blocat pe sensul de mers Brașov - Ploiești! Ce s-a întâmplat?

Traficul pe DN1 este blocat, joi dimineață, pe sensul de mers Brașov -  Ploiești, după ce o semiremorcă a unui autotren s-a răsturnat, potrivit unui comunicat remis de Centrul Infotrafic al IGPR. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8:45), în judeţul Prahova, din cauza semiremorcii unui autotren care s-a răsturnat pe DN1, pe sensul de mers Braşov – Ploieşti, la kilometrul 74, sunt blocate benzile unu şi doi. Autovehiculele circulă (spre Ploieşti) pe banda de încadrare către oraşul Băicoi (pe mijlocul drumului). În sens invers traficul se desfăşoară normal", se arată în document.

Potrivit oamenilor legii, semiremorca era încărcată cu mâncare pentru câini (saci şi conserve), iar în urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

Totodată, în județul Vrancea, pe DN2 (85), între localitățile Bizighești și Domnești, polițiștii atrag atenția că Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări nowcasting referitoare la ceață pentru câteva zone.

De asemenea, oamenii legii atenționează că circulația rutieră este îngreunată pe Autostrada A1, până la ora 19.00, și pe Autostrada A2, din cauza unor lucrări de asfaltare. 

Centrul Infotrafic al IGPR mai amintește că traficul rutier pe podul de la Agigea (DN39, județul Constanța) a fost întrerupt, din cauza unor lucrări, până în data de 25 mai 2017. 

Mai multe articole despre:
accident poliţie IGPR Centrul Infotrafic