MENIU

Poate CEA MAI BUNĂ tabletă din lume: iPad Air 2 a ajuns în România și e INCREDIILĂ!

Cu iPad Air 2, Apple a făcut o tabletă care livrează o experiență multimedia potrivită fiecărui utilizator și ar putea fi singura tabletă care ar putea avea succes anul acesta.

În cadrul evenimentului de lansare, Tim Cook a lăudat, ca întotdeauna, produsele Apple și calitatea serviciilor oferite. Tableta Apple iPad Air 2 a fost descrisă cu superlative dar, de data asta, pe bună dreptate. Noul gadget a reușit să mă convingă că o tabletă încă poate fi extraordinară și că, într-adevăr, poate fi un dispozitiv de care să ai nevoie.

Să vă enumăr pe scurt câteva specificații – care oricum nu au fost niciodată foarte relevante în cazul produselor Apple – după care voi trece la lucrurile care contează cu adevărat.

În primul rând, iPad Air 2 este cea mai subțire tabletă lansată vreodată. Are numai 6,1mm grosime, fiind cu 0,8 mm mai subțire decât iPhone 6. În acea carcasă minusculă stau înghesuite următoarele componente: un display de 9,7 inch cu rezoluție 1536×2048, un procesor cu trei nuclee tactate la 1,5Ghz, 2GB RAM și o baterie de 7.340 mAh. Spațiul de stocare poate fi de 16, 64 sau 128 de GB, însă cel mai important upgrade l-au primit camerele foto.

Citește review-ul integral la Playtech

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
Apple review tabletă ipad air 2