MENIU

PNL, despre anunțul PSD: „Tot Dragnea conduce și acum Guvernul României!”

<p>Dana G&icirc;rbovan</p>

Prima reacție a PNL după propunerea PSD pentru Ministerul Justiției! „Tot Dragnea conduce și acum Guvernul României. Ce nu i-a reușit lui Liviu Dragnea acum doi ani jumătate, să o numească pe Dana Gîrbovan în fruntea Ministerului Justiției, îi iese acum, în august 2019, prin schimbarea Anei Birchall, prin controversata decizie CEx a PSD, culmea, pe data de 23 august”, afirmă vicepreședintele PNL Gigel Știrbu. 

Deputatul Gigel Știrbu susține că Gîrbovan este o apropiată a lui Liviu Dragnea, care se străduia de mai bine de doi ani să o facă șefă a Justiției românești, pentru a-l scăpa de pușcărie.

Vicepreședintele PNL  precizează și că după ce DNA a deschis un dosar privind adoptarea și ulterior abrogarea controversatei OUG 13,în 2017, „Dana Gîrbovan califica ancheta DNA drept "un derapaj" și cerea "o analiză serioasă la nivel de sistem pentru a se stabili care au fost cauzele unui astfel de derapaj".

„23 august, fosta zi națională a României, acum 30 de ani, poate fi considerată o zi de tristă amintire acum, și mai mult, dar și un nou reper pentru faptul că PSD este demnul urmaș al Partidului Comunist Român, prin moștenirea și aplicarea vechilor metehne tributare”, mai scrie Gigel Știrbu în postarea de pe Facebook.

„După ce a distrus toate echilibrele economice, cum numai un dușman al României ar fi putut-o face, preocuparea PSD nu este alta decât să încerce, în continuare, să blocheze Justiția să-și facă treaba. (...) Este evident pentru români faptul că acest Guvern și majoritatea PSD-ALDE nu vor, cu disperare și dispreț, decât să-și bată joc de cetățeni și să pună în aplicare doar decizii și numiri controversate, pentru a-și scăpa pielea în fața justiției, de abuzurile abominabile pe care le-au săvârșit în ultimii ani”, își încheie deputatul liberal mesajul.